En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Münasebetsiz takdirde emeklevini adına getirememekle baş başa yangına karşı savunmasız bir ortam oluşturur. Peki yangın kapısı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

En mutabık hediyeı bulmanız muhtevain farklı seçenekleri önlaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına mevduat yapmanız önemlidir. İşte, en yönlü yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Binanın deruninden zirya sadık nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri bile çok sık huzurlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Ciddi sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye uyum ve iyi eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Baplar paletlerde sevk edilmektedir. Her palette 15 bando uslu kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen taşımalık avantajları sağlamaktadır.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen binalabilmekle baş başa daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun gerçek sebebi mevzi kaybına mahiyet vermemesi ve daha az maliyetle nöbetin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen yangın kapısı eklendikten sonra örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, hariçarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın kapısı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı değişmez özelliği sayesinde alevlerin yoklama altına alınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri sayesinde kapılar pert görmez.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Report this wiki page